Tillbaka?

Allmänt / Permalink / 0
Jag hade ju slutat blogga för några år sedan...
Men just nu är jag så glad bara och jag vet inte vart jag annars ska skriva av mig så jag tänkte att jag måste ju bara få skriva lite. Dessutom behöver jag inte vara så himla privat av mig. 

Mitt liv är ju nästan komplett nu faktiskt. Vi har köpt hus och flyttar in om två veckor. Trodde aldrig vi skulle komma till den punkt att vi köper hus. Vi har köpt 200kvm i Ramnäs. Ja, Ramnäs. Tar ca 10 minuter med bil om det inte är vinter så det är en helt ok pendling tänker jag. Jag jobbar ju i Skultuna som förskollärare och har ingen tanke på att byta just nu iallafall. Jag trivs så bra! Just nu jobbar jag på yngre sidan med barn 1-3 år. Tidigare arbetade jag med barn 4-5 år. Alla åldrar har sin charm men just nu trivs jag väldigt bra med de yngre. 

Jenna och Chelsea vill gå kvar skolan här i Skultuna och jag tror det kan bli jobbigt rent schemamässigt att få ihop det men vi provar för deras skull så får vi se helt enkelt. Freja byter till Ramnäs direkt när vi flyttar. Vi ser helst att hon får kompisar där vi ändå ska ha våra liv. Vi hade en himla tur också med att hennes lärare i parallellklassen har bytt till Ramnäs och blir hennes lärare där, det ger ju lite trygghet i starten tänker vi. 

bloggar lite mer en annan dag! Lägger in en bild på tapeten vi köpte idag till kommande hallen i huset 😍🏡
 
 
Till top