Glädje

Allmänt / Permalink / 1

Såhär bra som jag mår nu var det längesen jag kände och jag hoppas verkligen det håller i sig för man får så mycket mer energi och jag tycker nog jag förtjänar lite lycka i livet :-)

Skolan går toppen, faktiskt bättre än någonsin vilket nog beror på att jag mår bra. Håller på med ett arbete om våld nu i fyra veckor så jag och tre personer till kommer att spela in en film och lite annat som vi kommer att presentera i vår skola på kulturnatten :-) vi har väldigt kul och alla jobbar på riktigt bra!

Jag har också börjat umgås mycket med Zelina i skolan vilket känns riktigt bra då hon är lika engagerad som mig i skolan och jag behöver verkligen umgås med en sådan person. Imorgon ska jag även med henne på ett Friskis pass som Daniel ska hålla i så det ser jag riktigt mycket framemot :-) jag kommer förhoppningsvis även köpa ett Friskiskort imorgon :-)

Jag har bestämt att börja med denna "nya" 5:2 metoden då man fastar 2 dagar i veckan. Ser det som en spännande utmaning och tänker prova på det :-)

Allt med Kim går också bra och flyter på. På lördag ska vi åka till Gustavsvik för bad och bus bara vi 2, underbart med äventyrsbad hihi.
Älskar dig förevigt <3

Nu är det dags för mig att säga godnatt men vi hörs igen

Till top