Sandras liv

Allmänt / Permalink / 0

Dålig uppdatering har det varit ber om ursäkt! Nu har jag bott här hos mamma i en vecka och det känns fortfarande som att jag bara är här på besök. :) Förra veckan var det tungt utan barnen så jag fick åka dit och hälsa på lite:) Passade dock på att slappa en hel del och solade 2 ggr.

I fredags åkte jag till Skälängsgatan och myste med barnen:) Sen tittade jag på 2 filmer med Oscar på kvällen. Den ena hette "Dog pound", riktigt bra! Och "The kids are all right" också bra.
I lördags var vi på marknaden jag, Oscar, Chelsea, mamma, Jenna, Lian, Jocke.K, Anette och Jocke.G. Det var en jätte trevlig dag. Jag åkte någon liten berg och dalbana med Lian som han sååå gärna ville åka och sen var han livrädd:( Jätte tråkigt men jag höll han i handen och försökte hålla honom lugn <3 Han sa att han hatade den karusellen hihi söt. Efter det åkte han och Jenna massa lugnare karuseller. Fanns inget som Chelsea fick åka eftersom man inte fick åka med som förälder i dom mindre karusellerna och hon är för liten att åka själv. Men hon var nöjd i vagnen med popcorn och festis:) Åkte också någon jätte löjlig karusell med Oscar, jag var besviken hihi.. Sen åkte Jocke & Jocke någon nasty karusell som jag åkte en gång förut som jag vägrar åka igen hehe.

Nu har jag tjejerna här hos mig på Råby och det är underbart <3 Som jag har saknat mina prinsessor! Det gick bra med buss till dagis imorse också. Jag älskar dom där små liven!



Till top