Plugg och åter plugg

Allmänt / Permalink / 4
Helloo.. Grattis Britt!

Idag har varit en lyx dag, har bara varit hemma med pappa och Jenna och inte rört mig ut en meter förens vid kvällningen.
Var riktigt skönt att bara vara hemma och glo på tv och underhålla min dotter =) Tog till och med en lur under dagen tillsammans med henne. Och så har jag badat tillsammans med henne idag också, riktigt mys.
På kvällen gick jag och pappa och träffade Anette, Maria och Daniel vi gick och åt på Jensens biffhus.
Det var gott och jätte trevligt :) Trevlig måndags kväll..

När jag kom hem så kollade jag på Färjan med pappa och Jocke. Jag undrar typ varje måndag varför jag egentligen tittar på det, det är ju ganska meningslöst skit egentligen men ändå måste jag typ se det. Det finns ju ingenting annat på tv på måndagar ändå. Men det är helt klart för lite fyllon som visas i rutan..=)
Nu har jag pluggat och försökt förklara för min biologi lärare hur meiosen påverkar variationen. Inte det lättaste men det får duga. Och så har jag läst på Svenskan olika folksägner och fabler och försöker förklara likheter och skillnader med dessa och även deras gemensamma drag, skitsvårt har inte ens fått ihop en hel sida och måste nog försöka komma på mer att skriva. Skall lägga mig i sängen snart och läsa på Engelskan lite och mer Biologi, imorgon blir det matte!

Thats all for today, ses. Tittar ni på färjan by the way? Visst är det ganska trist egentligen?
Till top