vaken

Allmänt / Permalink / 5

GODMORGON! :)

Fan jag är aldrig uppe såhär tidigt dom veckor jag inte har Jenna men kände verkligen för att gå upp nu faktiskt, det var mysigt på nått sätt förra veckan att vara uppe tidigt. Varför sova om man orkar gå upp? Sen kan jag ju inte lova att jag inte tar en middagslur senare under dagen ;)
Det börjar bli jobbigt nu, jag längtar så mycket efter den här bebisen att jag inte ens kan ligga i sängen knappt och sova utan vill bara åka till förlossning. Imorgon går vi in i vecka 36 så det är ju en bit kvar, bara önskar såå att h*n vill komma tidigare.

Nu har helgen gått också.. Jag åkte ner på stan under lördagen efter att jag hade vaknat. Träffade mamma,Jenna,Heidi,Anette och Maria så gick vi till skrapan och fikade :) Var jätte trevligt!
Efter det lämnade jag Jenna hos dom en stund och gick runt lite på stan själv sen tog jag med mig gumman och åkte hem. Oscar hade väl piggnat till någorlunda när vi kom hem så vi lekte lite med han och så beställde vi hem mat:)
Pappa kom under kvällen också.
Igår så vaknade vi tidigt allihopa och det blev moraträsk på film till jenna i några timmar så vi härjade här i vardagsrummet till det, haha skitkul :) Pappa åkte hem till Ludvika under dagen också!
Oscar jobbade kväll och jag passade på att åka med mamma och tony till Ica Maxi och storhandla hem mat.
Aldrig handlat för så mycket som denna gång men tänkte att det var lika bra att handla ordentligt, så det var skoj och nu är det fullt i kyl,frys och skafferi ;)

Men nu blir det morgonmys ska hem till Jocke och Jenna. :) Heeeejdå. Håll tummarna så min bebis vill komma nuuuuuu.
Till top