Bra dag!

Allmänt / Permalink / 0
Sitter och väntar på kvällens avsnitt av big brother. Funderar på vårkläder, kom precis på att det var längesen jag sålde på Tradera! Dags att dra igång det igen och även handla där, det var också längesen. Shit, tradera som är ett av mina största intressen ;) Men imorgon ska jag gå igenom lite. Vet iaf att Chelseas supersöta Didriksons vårjacka är till salu, den har hon vuxit ur:)

Idag blev det en bra dag. Jag promenerade till stan med en sovande Chelsea i vagnen. På vägen passade vi på att gå och heja på Jenna:) Det var superkul att träffa min stora sötnos! Sen gjorde vi ett stopp vid Oxbackens vårdcentral för jag snacka lite med mamma och gick på toaletten.
Köpte billigt skit smink på H&M för jag ville inte köpa dyrare just nu. När Chelsea vaknade så gick vi till Coffehouse by George och lunchade. Chelsea fick pannkakor med sylt och grädde och jag åt en fantastiskt god räksallad med pasta. Eftersom Chelsea inte ens hade lust att äta hälften av hennes portion så tryckte jag även i mig den hihi ;)
Hon tyckte dock om att doppa grönsakerna i grädde, haha nasty!
Efter lunchen gick vi till Stadsbiblioteket. De hade fått en spis vid barnavdelningen så Chels stökade lite med kastruller och sånt vid den ;) Jag lånade 6 böcker till henne och Jenna. De hade sportlovspyssel där så Chelsea fick rita en stund :) Sen lånade vi även en bok åt mami..
Klockan var halv 4 när vi lämnade stan, så det blev många timmar :D

Längtar till badet imorgon med båda flickorna. Sen ska jag passa på att simma längder och sola.

Till top