Kondition ja tack

Allmänt / Permalink / 0

Dagen har hittills känts väldigt bra! Vaknade upp 8 i morse, men inte för att jag var pigg och ville upp utan för att klockan ringde då. Så duschade och gjorde oss i ordning för att gå till BVC med Chelsea.
Chels vägde nu 6250 så hon är på väg åt rätt håll igen efter Rs viruset :) Dock var hon bara 60,9cm, sist var hon 60,2. Så nå längre verkar hon inte vilja bli hihi. Lilla sötnosen!

Efter BVC så gick vi till Kristiansborg, Oscar skulle gymma. Jag skulle med och simma.
Jag fick börja med att mata Chelsea med gröt & ersättning innan hon var nöjd :) Sen fick hon ligga och leka en stund i vagnen medans jag simmade några längder. Sen fick hon fortsätta leka i vagnen medans jag solade en stund, men fick kliva upp ur solariet lite tidigare för hon blev uttråkad och började skrika :)
Sen kom Oscar från gymmet efter en stund så då fick han roa Chelsea medans jag simmade :)
Det var jätte skönt med både simningen och solningen. Skulle slå till på bastu också, men pallade inte sitta många minuter innan det kändes som det var jätte svårt att andas och jag behövde ut därifrån och få luft.

Oscar tvingade mig power walka en bit på hemvägen också så jag blev helt slut och fick massa håll.
Men känns ändå bra. Han är en hård men bra tränare min Oscar :)

Nu ska vi äta lite mat. Sen måste jag till Ica Haga lite senare och hämta ut ett paket med body och byxor jag köpt från Tradera och posta lite brev åt Natascha. Sen lär jag ju däcka någonstans, jag är sååå trött!

Till top