Big brother snack m.m

Allmänt / Permalink / 3

På söndag fyller jag 24 år, alltså shit vart tog alla åren vägen? Nu är man snart 30 liksom.
Men så länge jag är under 30 så är jag ung, right? ;)
Bestämde precis min födelsedagspresent av mami. Jag beställde ju ett par svarta converse som jag inte längre har råd att hämta ut haha.Men de ska jag få som present av mami istället:) Sååå nice!
Fick 500:- av pappa också som tur är så jag har råd med alkohol på lördag!:)
På lördag ska jag ha en liten fest med mina syskon + några till. Blir lite snittar, melodifestival + krogen. Vet inte riktigt vart vi ska ut än men det visar sig:) Ska hämta ut mitt nya leg på typ onsdag iaf så jag inte behöver oroa mig för att inte komma in någonstans;)

Nu lite big brother..
Vad tycker ni so far? Jag var riktigt nöjd över paret i början och tänkte att det skulle vara lite kul och spännande men nu är jag tok nöjd över att de är borta istället. fy fan tråkigare och stördare människor får man leta efter. Tanken var rolig och det kunde ha varit det med ett annat par. Men dessa var ju bara för efterblivna. Vanessa är kul till en viss del, det kan bli för mycket av henne(honom) också. Sara, Annie och Cristian har man knappt fattat ens existerar i programmet, jag har inget emot någon av dem personligen men wtf visa er mer! Roddan verkar som en jobbig jävel samt Tobias men ändå sköna att störa sig på. Sanna har jag inte fått någon riktig uppfattning av ännu. Ok hon är söt men kom igen vadå sexbomb?! Martin är riktigt rolig faktiskt, men vart är han snygg/sexig? Jag ser det tyvärr inte. Nicky är lite charmig men han verkar ha smått ADHD. Simon verkar än så länge OK men ändå tråkig. Peter ingen uppfattning. Jessika retarded? Cilla & Katerina får gärna dra ut ur huset för min del. Sonia har jag ingen uppfattning av.
Gurkan min favorit än så länge men han kan också bli jobbig efter en stunds tittande, så om en stund är han kanske inte min favorit längre. Roza riktig bitch, men skön att kolla på så man har nått att störa sig på.

Till top