hej hej

Allmänt / Permalink / 0
 
OK jag köpte ingen gran igår för jag var faktiskt tvungen att köpa nya skor. Ägde typ bara klackar,sneakers och kängor, vad fan skulle jag ha i snön då hade jag tänkt? Så köpte nå fodrade svarta "stövlar"så nu klarar jag mig:)
Men handlade massa mat på Willys med Heidi iallafall. Brukar i vanliga fall handla på Maxi jämt men tyckte det blev billigare på Willys eller så är det för att jag handlar betydligt mindre nu med tanke på att jag är ensam varannan vecka ;) Ja ja.. Efter det stressades det hem, Jocke var barnvakt så han hjälpte mig upp med alla kassar och så (Taaaaack) sen packade jag upp allt och hoppa in i duschen fort. På med sminket och fort med kidsen i säng! Chels somnade direkt men inte Jenna. Hon blev glad när Kim kom och så somna hon direkt efter det hehe typ som att hon inte kunde somna för hon visste att han skulle dyka upp anytime.
Jag och Kim tog en kaffe och pepparkakor och pratade om våran dag sen kollade vi på en film som faktiskt var ganska bra men vad fan hette den dåååå? Typ Knowing eller nått? Ja ja :) Efter det åt vi pirog och drack julmust sen ännu mer pepparkakor innan vi somnade bums! 
 
Idag är det äntligen fredag. Bästis dag och fest, love iiiiit! Längtar efter min galning Cecilia <3<3
Skulle inte byta ut henne mot något.
 
cyaaaa
 
Till top