~ Godmorgon ~

Graviditet / Permalink / 2
Godmorgon

Monster Jenna väckte oss vid 7 ;) ville gärna sova vidare egentligen men vad ska man göra?!
Så gick upp och gjorde välling medans Oscar bytte blöja på henne. Han börjar bli duktig på det nu=) Men det är ju lika bra han vänjer sig då han snart har en alldeles egen att byta på.

Ja, jag är gravid. Vi ska ha barn i November och det känns underbart. Allt gick väldigt fort mellan oss, men vem har egentligen sagt att det skulle vara något negativt? Det kom lite som en chock men med mycket glädje för oss och vi längtar.
Jag har inte börjat må illa ännu, hoppas jag slipper det överhuvudtaget. Är dock trött som fan hela tiden men försöker kämpa igenom dagarna. Hormonerna har kommit igång rejält redan och humöret är inte alltid på topp. Men mer åt ledsna hållet än åt arga hållet. Dock har Oscar fått höra mycket skit ;) Men det är ju bara för han att ta det hihi..

Igår var vi på bio och såg "Män som hatar kvinnor" den var riktigt bra faktiskt. Anette var hemma hos oss och var barnvakt åt Jenna medans vi var på bio. När vi kom hem så sov Jenna så vi gick nästan och la oss direkt också. Jenna vaknade inatt någongång och var ledsen så Oscar hämtade henne och la henne mellan oss istället och då sov hon som en liten gris :)
Mysigt..
Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Kanske åka och handla mat vi får se om Tony kunde köra idag eller inte.

Jenna har lite feber min älskling, alltid är det något. Så igår var hon ganska hängig. Nu verkar hon lite piggare och sitter mellan oss i soffan och läser en bok, hihi.. och berättar för oss..
Nu sjunger hon "lille katt..lille katt.." älska <3

Nu ska jag umgås med mina älsklingar. Imorgon är det dags för Jockes vecka med Jenna.

Ha en bra helg!
Till top