Lite bilder och sånt =)

Allmänt / Permalink / 2

Dom senaste dagarna har vi haft ganska fullt upp :) Så nu har man satt sig ner för att vila lite, och gud vad tomt det är utan tjejen hemma =( Jockes vecka nu..

Så vad har vi hittat på då? Jo i torsdags så var det ju röd dag så att både Oscar och Jenna var lediga :) Jennas mormor kom hit på morgonen och sen gick vi ner på stan allihopa, det började regna kraftigt på vägen så vi fick stå utanför växhuset i några minuter innan det gav med sig. Sedan promenerade vi från stan till Vallby och gick på *Vallby friluftsmuseum*
första rundan vi gick och kollade på djuren så sov Jenna men hon vaknade sen och då fikade vi där sen gick vi en till djur runda och gud vad glad hon var :) Hon älskar djur! Så det var en toppen dag! =) Efter frilutsmuseet så promenerade vi mot Pettersberg och sedan till *Djäkneberget* där Jenna var eld & lågor i lekparken, sen köpte mormor en glass till henne också :) Hon var helt slut när vi kom hem!



















I fredags så jobbade Oscar. Jag hade tagit ledigt åt Jenna på dagis :) Vi gick hem till Tina och Thea och där har vi inte varit på flera månader tyvärr, blir ju inte lika ofta nu när Jenna går på dagis men det var jätte trevligt.
Så Jenna var lite blyg först och satt bara i hallen i början och vågade inte komma in till vardagsrummet hihi men sen så :)
Och hon skulle ha Theas leksaker ifred annars började hon gråta haha tönt.
Sen sov hon middag i Theas säng :) När hon vaknade så gick vi och köpte pizza hem till Tina som vi alla delade på, det var mums! Sen var det dags att gå hem :) Oscar var hemma när vi kom hem, han slutade visst kl 3 på fredagar.
Hann knappt vara hemma innan grannen Natascha och hennes son Theo ringde på dörren och frågade om vi skulle med ut och leka.
Så det gjorde vi, klädde på Jenna och gick ut i lekparken och lekte det var kul :) Har aldrig pratat med dom förut så det var kul man fick kontakt med dom också. På kvällen gick vi hem till dom på kaffe och lek med barnen.

I lördags så gick vi ner på stan under förmiddagen, Jag, Oscar och Jenna. Jenna somnade i vagnen på vägen ner hon var riktigt trött gumman=) När vi kom ner så var det musik överallt med parader och sånt, det var lite mysigt..
Jag köpte glass och så satt vi i solen, det var riktigt skönt väder. När Jenna vaknade så hade dom börjat göra "ballong hundar" på stan till barnen så gumman fick en, hon var riktigt blyg men jätte glad :)
När vi kom hem från stan så träffade vi Natascha och Theo så vi gick hem till dom och drack kaffe och lekte sen gick vi ut med barnen och lekte. Dom satte sig med regnkläderna i en vatten pöl och "badade" haha så söta och glada!
På kvällen gick jag över en stund och snackade skit med Natascha också medans ungarna busade.







Och idag har vi inte gjort mycket alls..Varit ute och lekt med Jenna i lekparken och varit över hos Jocke och snackar skit.
Vi passade på att sova när jenna sov middag men hade inte räknat med att det skulle bli i 3 timmar? ;)
Visserligen var det riktigt skönt och jag är skit trött nu också, så det blir väl tidig läggdags..
Skulle ha gått till Natascha egentlgien men som sagt såå trött..

Lägger in lite andra kort här ni kan kika på :)

Till top